آموزش زبان انگلیسی برای کودکان | معرفی بهترین روش ها

هنگامی که می‌خواهید به کودکان، زبان انگلیسی را آموزش دهید، باید مسائل را به آرامی، ساده و به روش‌هایی جذاب و سرگرم‌کننده معرفی کنید. اگر می‌خواهید آموزش زبان انگلیسی برای کودکان را در خانه و از سنین پایین شروع کنید، از زبان انگلیسی برای روایت فعالیت‌های روزمره خود، خواندن کتاب‌های مصور و خواندن آهنگ‌ها استفاده نمایید. همچنین اگر معلم کلاس کودکان در مهد کودک، پیش دبستانی و … هستید، با استفاده از طیف گسترده‌ای از بازی‌ها و فعالیت‌ها می‌توانید آموزش زبان انگلیسی برای کودکان را به روشی ساده پیش ببرید.

چه در حال تدریس در کلاسی پر از کودک باشید و چه به فرزند خود در خانه آموزش بدهید، حواستان باشد که واژگان انگلیسی را به طور منطقی معرفی کرده و از آن‌ها در جمله استفاده کنید. همچنین تشویق و تمجیدهای فراوان را فراموش نکنید! بدین ترتیب می‌توانید خیلی راحت از دوران کودکی، فرزند یا دانش آموز خود را با زبان انگلیسی آشنا کنید تا کودکان بتوانند هم‌زمان با بزرگ‌شدن، زبان انگلیسی را هم فرا بگیرند. در این مقاله همراه ما باشید تا بهترین روش‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان را برایتان بیان کنیم.

آموزش زبان انگلیسی برای کودکان در خانه

۱. موقعیت‌های روزمره را به زبان انگلیسی ساده روایت کنید

با صحبت کردن در مورد کاری به صورت روزمره انجام می‌دهید، کودک را با زبان انگلیسی آشنا کرده و یادگیری زبان انگلیسی کودکان در منزل را شروع کنید. به عنوان مثال، با صدای بلند به کودکان بگویید: «بابا دارد چای درست می‌کند (Daddy is making some tea)» یا «بیا صابون را روی دست‌هایمان بمالیم (Let’s rub the soap on our hands)» یا «می‌بینم که داری با عروسکت فرانکی بازی می‌کنی (I see you are playing with your doll Frankie)».

  • روایت کارهای روزمره به زبان انگلیسی می‌تواند مهارت‌های شنیداری و گفتاری را بهبود بخشد؛ حتی در شرایطی که انگلیسی، زبان اول شما نیست! این یک راه خوب برای کمک به کودکان در بهبود زبان انگلیسی است.
  • اگر خودتان انگلیسی صحبت نمی‌کنید، از اعضای خانواده یا دوستانی که می‌توانند به انگلیسی صحبت کنند، بخواهید وقتی در کنار کودک شما هستند، به انگلیسی صحبت کنند. با این حال، یادگیری واژگان و استفاده از آن‌ها برای روایت کارهای روزمره برای کودکان می‌تواند به بهبود زبان انگلیسی خود شما هم کمک کند.

۲. در حالی که به عکس‌ها اشاره می‌کنید، برای کودکان کتاب‌های مصور بخوانید

این یک روش کلاسیک برای یادگیری زبان انگلیسی در خانه است و امروزه نیز بسیار مؤثر می‌باشد. به کودک خود اجازه دهید کتاب مورد علاقه خود را با تصاویر زیاد انتخاب کند. همان‌طور که کلمات را با صدای بلند می‌خوانید، به هر تصویری که با کلمات مرتبط است، اشاره کنید. به عنوان مثال، به تصویر پرنده اشاره کنید و معادل انگلیسی کلمه پرنده را چند بار برای کودک تکرار نمایید.

  • هنگام خواندن کتاب برای کودکان، به عکس‌ها اشاره کنید تا بتوانند کلماتی را که می‌شنوند با مواردی که به آن‌ها اشاره می‌کنید، مرتبط کنند.
  • فرزندتان را به مشارکت تشویق کنید. به عنوان مثال، وقتی می‌گویید «پرنده قرمز»، از او بخواهید به پرنده اشاره کند.
  • آماده باشید که همان کتاب‌ها را بارها و بارها بخوانید!

۳. برای معرفی واژگان با کودک خود آهنگ بخوانید

به جای اینکه فقط الفبا را به کودک نشان دهید، در حالی که به حروف الفبا نگاه می‌کنید، دست بزنید و ABC را به صورت آهنگ با کودک خود بخوانید. همچنین می‌توانید از یک کتاب شعر مصور پر از آهنگ‌های مورد علاقه کودکان استفاده کرده و در حین آواز خواندن به تصاویر حیوانات، اشیاء و … اشاره کنید.

۴. بازی کنید و واژگان انگلیسی را معرفی نمایید

آموزش زبان انگلیسی برای کودکان را در فعالیت‌های سرگرم‌کننده بگنجانید؛ درست به همان شکلی که سبزیجات را در غذاهای مورد علاقه کودکان پنهان می‌کنید! بدین منظور می‌توانید بازی‌هایی را امتحان کنید که شامل سؤال پرسیدن یا دستور دادن یک نفر و پاسخ دادن نفر دوم می‌شود.

۵. جلسات آموزشی کوتاه و مکرر داشته باشید

همه کودکان، به ویژه کودکان زیر 5 سال، به طور طبیعی دامنه توجه کوتاهی دارند. جلسات آموزشی یا سایر فعالیت‌های مرتبط با زبان انگلیسی را به جلسات حدود 15 دقیقه محدود کنید. این کار می‌تواند کودکان را باانگیزه نگه دارد و آن‌ها برای یادگیری زبان انگلیسی تشویق می‌شوند.

  • سعی کنید جلسات آموزشی کوتاه را هر 2 تا 3 ساعت در طول روز برگزار کنید. سعی کنید جلسات را بلافاصله بعد از یک میان وعده برگزار کنید. درست پیش از خوابیدن، جلسه آموزشی نگذارید. این کار می‌تواند شور و شوق کودک برای یادگیری زبان انگلیسی را از بین ببرد.
  • اگر خودتان نمی‌توانید در تمام طول روز، جلسات آموزشی کوتاه و مکرر برگزار کنید، از اعضای خانواده بخواهید در صورت امکان این کار را انجام دهند.
  • اگر کودک مشتاق به ادامه جلسه است، پس ادامه دهید! فقط مراقب علائمی باشید که نشان می‌دهد میزان علاقه یا انرژی آن‌ها در حال کاهش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *